Nejnovější recenze ze sekce Mobilní klimatizace

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Rajče

Přidáno: 17. listopadu 2024

Nedoporučuje produkt
  • Výkon asi bude odpovídat v případě napojení do zdi
  • Široká hadice, nevejde do ventilačky
  • Kdo nemůže vrtat do zdi, tak to řešení v okně v malém prostoru je špatné, přijdete o okno
  • S nákupem jsem se unáhlila
Refredo TAC-12CPB/KP

Sencor SAC MT9040C Wi-Fi StrongPack

Kiklop Kiklop

Přidáno: 12. října 2024

Doporučuje produkt
  • přesná regulace teploty v místnosti
  • připojení přes WIFI a možnost ovládání a monitorování odkudkoli přes telefon
  • poměrně tichý provoz
  • 3 funkce, chlazení, odvlhčování a větrání
  • malá rozměrově ale výkonná klima
  • skvělý poměr cena výkon

S klimatizací jsem velmi spokojený, rychle vychladí prostornou místnost a tím, že se dá ovládat přes šikovnou apku tak poskytuje skvělý uživatelský komfort. Velmi praktická je i vložka do okna, která zamezuje návratu teplého vzduchu z venku.

Siguro AC-A160W

Siguro AC-A160W

Ověřený zákazník Alza.cz Oldřich

Přidáno: 9. října 2024

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt

V letních měsících při vysokých teplotách funkce vynikající. není co dodat, produkt splňuje očekávání.

Trotec PAC 3810 S

• Cena
  • Výkon
  • Hlučný
  • Komunikace s výrobcem

Automatický režim chlazení nelze deaktivovat, neustále přepíná mezi plným chladícím výkonem a ventilátorem - velmi rušivé, nezvykl jsem si ani po dvou týdnech

Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP WiFi

Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP WiFi

Ověřený zákazník Vzdušín.cz Mr.

Přidáno: 15. září 2024

• kvalita a funkční

měli jsme nižší verzi tak jsme vzali tuto, když předchozí jsme nechali rodině mladšího syna. Po odstěhování jsme potřebovali jinou. Měli jsme možnost u známých zkoušet jiné klima, mobilní, ale tento typ se nám subjektivně zdál být lepším.
Skvělá náhrada za multisplit, který v tomto domě nemůžeme realizovat.

Přidáno: 11. září 2024

• hlučné.
Coolexpert APG-09P

Coolexpert APG-09P

Ověřený zákazník ELKAP Ověřený zákazník

Zakoupeno v ELKAP

Doporučuje produkt
  • Cena v době nákupu o cca 40% levnější, než obdobné jiné.
  • Výkon: místnost o 20m2 vychladí opravdu rychle.
  • Má funkci Swing horizontálních lamel (automatický pohyb nahoru a dolu), ačkoliv Coolexpert na svých českých stránkách uvádí jen manuální regulaci. Manuálně se nastavuje jen směr vertikální (doleva/doprava).
  • Směr vyfukovaného chladného vzduchu: když nastavím vertikální lamely rovně, stejně fouká cca 15° směrem vpravo (při pohledu zpoza klimatizace). Rovně fouká teprve tehdy, když manuálně nastavím lamely maximálně vlevo. Více doleva to tedy již nejde. Je to konstrukcí výduchu (ale mají to i některé jiné značky). Výkyv nahoru a dolu (automatický na tlačítko) je v rozsahu 40° (nahoru) až 90° (vodorovně). Dolu k zemi níže než vodorovně to tedy nejde.

Je to taková standardní klimatizace mezi low-end 9000 BTU. Byla ale výrazně cenově nejvýhodnější, takže poměr cena/výkon vynikající (v 6/2024). Klimatizace této třídy jsou standardně hlučné okolo 64 až 65 DB, tišší jsou zcela výjimečné. Nevýhodou pro někoho může být absence mobilní aplikace (byť žádná v době 6/2024 neuměla komunikovat v pásmu 5GHz, to se pak někteří uživatelé stěžují, že to nefunguje, pokud neumí/nemohou konfigurovat svůj router). Dálkové ovládání je přiloženo. Výkon odpovídá tomu co je deklarováno. Výfuková hadice standardně 1,5 m, spotřeba též běžná. Takže já jsem spokojen. Používám jen v nejhorších vedrech, neboť hlučnost u takovýchto klimatizací je opravdu vysoká.

Sencor SAC MT1238CH Wi-Fi AllSeasons

Sencor SAC MT1238CH Wi-Fi AllSeasons

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt

produkt splnil očekávání , hlučnost malá

Přidáno: 10. září 2024

(naposledy upraveno 10. září 2024)

Nedoporučuje produkt

Čekal jsem od toho víc. Výrobek má navíc nějaké funkce, které nejsou v manuálu dostatečně popsány, takže ani nevím k čemu jsou. Poměr CENA/VÝKON není ideální.

Reakce obchodu Vzdušín.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a je nám líto, že produkt nesplnil Vaše očekávání. Velmi si vážíme každého názoru našich zákazníků, protože nám pomáhají neustále se zlepšovat. Rádi bychom Vás ujistili, že všechny funkce klimatizace by měly být podrobně popsány v návodu. Pokud však narazíte na funkce, které jsou pro Vás nejasné, nebo pokud máte pocit, že není něco dostatečně vysvětleno, neváhejte nás kontaktovat – jsme tu pro Vás a rádi Vám vše vysvětlíme.
Doposud jsme od Vás bohužel nedostali žádný dotaz nebo žádost o pomoc, ale jsme připraveni Vám kdykoliv poradit a zodpovědět všechny Vaše otázky. Jsme přesvědčeni, že s naší pomocí budete moci využít všech výhod tohoto zařízení naplno.
Většina našich zákazníků je s modelem Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 13 A+ velmi spokojena, což potvrzují i četné pozitivní recenze, kde oceňují výborný výkon a funkčnost produktu v poměru k ceně. Chápeme však, že každému může vyhovovat něco jiného, a proto nás mrzí, že Vám produkt nevyhovuje.
Prosím, obraťte se na nás s jakýmikoli dotazy či problémy, jsme tady pro Vás a uděláme maximum pro to, abyste byl spokojený.
S přáním hezkého dne,
Tým Vzdusin.cz

Ověřený zákazník Vzdušín.cz Marian

Přidáno: 8. září 2024

• Žádna extra - trochu chladi
  • Zakaznicka podpora
  • Hlučná
  • Bez aplikace nebo ovladace je vam to k nicemu
  • V kompresoru bydli cvrcek podle nalady
  • Vykon chlazeni je 13000 je slabsi nez 12 let stara klima s vykonem 10000
  • Tichy mod je vtip roku

V žádném případe se nejadna o tichou klimatizaci s extra chladivym vykonem. Vybirali jsme podle recenzi a je jasne jak a proc jsou napsany. Ticha klima nebo aspon tišší ani nahodou. Urcite se pri tom ani ve snu nevyspite. Chladici vykon 13000 je slabsi nez 12 let stara klimatizace s vykonem chlazeni 10000. Prvni 3 dny v kompresoru bydlel cvrcek, pak se odstehoval a zase je zpet podle nalady. Urcite se to neda nazvat kvalitni klimatizaci za ty penize. Plasty/mrizky vzadu na filtry vythanete ale 10minut je davate zpet.
Celkove zklamani z klimy ktera zabty penize nestoji.
Zakaznicka pece je ochotna ale uz uz vas predem upozorni ze “cvrcek” muze byt subejektivni dojem zakaznika.
Nejspise brzo pujde na reklamaci.

Reakce obchodu Vzdušín.cz

děkujeme Vám za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností s klimatizací. Mrzí nás, že produkt nesplnil Vaše očekávání. Ujišťujeme Vás, že jsme se snažili udělat maximum pro vyřešení Vaší situace, včetně poskytování odborného poradenství ohledně umístění a provozu klimatizace, aby její výkon byl co nejlepší.
Co se týče hlučnosti, chápeme, že vnímání zvuků může být velmi subjektivní a liší se od člověka k člověku. Někteří lidé mohou být na určité zvuky citlivější, což může způsobit, že i běžný provoz klimatizace působí rušivě. Hlučnost klimatizací je však měřena podle přísných norem a většina uživatelů tento model hodnotí velmi pozitivně.
Dovolte nám také zmínit, že většina zákazníků, kteří tuto klimatizaci zakoupili, je velmi spokojená s jejími vlastnostmi, jako je rychlý a účinný chladicí výkon, snadná obsluha a moderní design. Recenze na Heurece často zmiňují například:
Výborný chladicí výkon: Uživatelé chválí, jak rychle a efektivně klimatizace chladí místnosti, i při vyšších teplotách.
Snadné ovládání: Klimatizace je snadno ovladatelná, s intuitivním rozhraním, což ji činí uživatelsky přívětivou.
Kvalitní zpracování: Mnoho zákazníků oceňuje solidní konstrukci a odolné materiály.
Věříme, že pokud byste měl jakékoliv další otázky nebo přání, náš tým zákaznické podpory je Vám plně k dispozici. Jsme připraveni pokračovat v řešení Vaší situace a najít pro Vás co nejlepší možné řešení. Děkujeme za pochopení a za Vaši zpětnou vazbu, která nám pomáhá neustále zlepšovat naše služby.
S přáním hezkého dne,
Tým Vzdusin.cz

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Video12

Přidáno: 8. září 2024

Doporučuje produkt
  • Problematické je získání dostatečných informací o výrobku před nákupem. Není k dispozici např. detailní návod s parametry dodávaného příslušenství - v případě doplňkové montáže (např. vývod vzduchu přes zeď), nelze zjistit např. průměr a parametry vyústění vzduchového potrubí - hadice. Připojením trvalého odtahu přes zeď lze získat prakticky plnohodnotnou klimatizaci, bez nutné instalace odborníkem a bez nutného odborného pravidelného servisu a stupidního vyvádění přes okno. S tím se jaksi nepočítá, ale celkově dostupnost návodu před nákupem je slabá stránka, obzvláště ke konkrétnímu typu od daného výrobce. Detailní informace ohledně dodávaného příslušenství, to je vždycky detektivka, co se nedá vyšetřit = trvalá výtka a je asi těžké zajistit dostupnost informací před nákupem u veškerého zboží, ale je to často potřeba. Takže jediná možnost koupit, změřit a když něco nevyhovuje tak vrátit, což je ztráta času.
  • Postrádám nějakou fólii, nebo něco na utěsnění a vyplnění prostoru v těch oknech, i když sám jsem počítal s vyvedením přes zeď. Ve videích podobných zařízení jsem to viděl oblepovat na rám a okno, ale nic takového v balení není. Možná to nejde, každé okno jiné, ale vždycky jsem to tak nějak špatně chápal a doteď tomu nerozumím. Nakonec jsem si jistý, že moje řešení je lepší, ovšem předpokládá větší manuální zručnost, použití na předem daném místě a možnost stavebních úprav. To už je ale spíše postřeh, než nedostatek.

Pořízeno až na konec sezóny, ale protáhla se, takže i tak využito. Používáno krátce, ale na ten kamrlík stačí - pokud se nepokazí, tak splní očekávání. Problematické je získání dostatečných detailních informací o výrobku před nákupem. Není k dispozici např. seznam příslušenství s vyobrazením, detailní návod s parametry dodávaného příslušenství je zbožné přání - v případě doplňkové montáže (např. vývod vzduchu přes zeď), nelze zjistit např. průměr a parametry vyústění vzduchového potrubí - hadice. Připojením trvalého odtahu přes zeď lze získat prakticky plnohodnotnou klimatizaci, bez nutné instalace odborníkem a bez nutného odborného pravidelného servisu - ovšem je třeba počítat s vyšší úrovní hluku, což není problém, když běží po omezenou dobu. S kutilstvím se jaksi nepočítá, ale celkově dostupnost návodu před nákupem je slabá stránka, obzvláště ke konkrétnímu typu od daného výrobce. A ty detailní informace ohledně dodávaného příslušenství, to je vždycky detektivka, co se nedá vyšetřit = trvalá výtka a je asi těžké zajistit dostupnost všech představitelných informací před nákupem u veškerého zboží, ale často je to potřeba. Takže jediná možnost koupit, změřit a když něco nevyhovuje tak vrátit, což je ztráta času.

Whirlpool PACF212HP W

Whirlpool PACF212HP W

Ověřený zákazník APOLLOs.cz Aleš

Zakoupeno v APOLLOs.cz

Doporučuje produkt
  • Po měsíci provozu stále funguje :-)
  • Hlučnost v normě.
  • Standardní 1,5 m (= pro mne krátká) hadice.
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 10 MBB Wi-Fi

Salente SummerICE12

Salente SummerICE12

Ověřený zákazník Salente Ověřený zákazník

Přidáno: 5. září 2024

(naposledy upraveno 5. září 2024)

Zakoupeno v Salente

• Cena
  • Zatím funguje jak má
  • Přední část sešroubovaná se zadní hrubo, nesedí to, asi Číňany to zbiraji na klínech
  • Hlučnost 65 dB a ne 55

Reakce značky Salente

děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Hlučnost ventilátoru je uváděna ve třech úrovních otáček: 53dB, 54dB a 55dB. Hladina akustického výkonu (měřená dle zákona v dB(A)) je 65dB(A), což je hodnota akustického výkonu ve vztahu k referenčnímu výkonu 1pW. Tuto hodnotu najdete v návodu na straně 10. Obě hodnoty jsou správné, jen se jedná o různé fyzikální veličiny, které jsou pro různé účely uváděny odlišně.
V případě potřeby se neváhejte obrátit na naši technickou podporu na adrese [email protected] .
Přeji Vám hezký den.

Comfee 12000

Comfee 12000

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 4. září 2024

Doporučuje produkt

za mě spokojenost, moje první nedokážu s jinou porovnat, použito 2x cca 2hodiny před spaním 25 stupnů na 21 místnost do 15 m2

Přidáno: 4. září 2024

• cladí

Přidáno: 3. září 2024

Doporučuje produkt
  • je super, tichá, rychle vychladí prostor
  • váha, velikost

klimatizaci jsme měli na dovolené v karavanu, je tichá,
a rychle vychladí

Ověřený zákazník Vzdušín.cz Čáďa

Přidáno: 2. září 2024

(naposledy upraveno 30. září 2024)

Doporučuje produkt

Naprostá spokojenost, elegantní design, funkčně výborný. Pouze vyzkoušeno, ale rozdíl v kvalitě proti předchozí klimatizaci je značný. Skvělý nákup, doporučuji.

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25