Nejnovější recenze ze sekce Mobilní klimatizace
- dobrý
- Compact size! 27cm in depth
- Large air output vent grill
- Quiet- fan mode not louder than TV, cooling mode - not louder than the street noise
- Dual hose compatible
- Aesthetic looks
- No air grills on the sides so it's possible to position it close to the wall etc.
- Minor inconveniences with the controls
- It has sensors for temperature and humidity, but there's no option to see them, you must have meteorological station.
For its size it has much more ways to be positioned and that was a selling point to me, not many other options for that. Does not have a silent button but it is silent (I live next to a busy street). Powerful enough, from 24°C to 22°C in 1 hour 30m2 apartment).
- Připojení mobilního telefonu
- Masivní výkon
- 4 provozní režimy
- Energeticky úsporný
- Ekologický provoz
- Jednoduché používání
Absolutní spokojenost. Neskutečné množství funkcí. Přes mobilní aplikaci se dá cokoliv. Snadné používání. Spoustu chytrých funkcí. Cena odpovídá kvalitě. 100 % radost a doporučuji dále : )
- Pripojeni na Wifi s moznosti ovladat odkudkoli
- Prehledny ovladaci display a dalkove ovladani
- Mobilni ma koleckach
- Sala na okno soucasti baleni
- Pekny vzhled nehyzdi interier
- Jednoducha instalace
- Kryt na vyfuk do posuvnych dvere soucasti baleni
- Chladi, topi, odvlhcuje a ventiluje
Skvela klima za dobre penize
- 4 režimy
- 3 rychlosti
- výkon
- kompletní příslušenství
- instalace
nechali jsme si poradit přímo od sencoru, máme od nich už spoustu věcí a klimatizace je další se kterou jsem spokojený. Nastavení a instalce je snadná, příslušenství je kompletní a nic se nemusí dokupovat. Ovládání je jednoduché. Chladící výkon je maximální a jsme opravdu spokojeni. Přes apku lze ovládat i z venku. Takže když přijíždíme domů z chaty jen zapnu na telefonu.
- Hodí se i do malého bytu. Jednoduché ovládání.
- WIFI, cena
- hlučnost
- Docela tichá.
- Velice dobrý poměr cena/výkon
- je mobilní a lehce přenosná na kolečkách,což mi vyhovuje
Pro použití pouze jeden den nebylo možno dlouhodobě otestovat
- Tichá
splňuje a dělá co má
Jednoduchý design.
- Zatím jen zkouším. První dojem že je to kvalitní výrobek. Není tak hlučný , výkon překvapí.
- Kvalitni dílenské zpracování. Robustní konstrukce.
- Dálkové ovládání.
- V balení je vše co potřebujete k instalaci.
- Už vlastním několik produktu od ECG a žádné zklamání.
Podle mě je to moc povedený výrobek. Doufám že bude sloužit dlouho a spolehlivě. Doporučuji
- Funguje podle mých představ.
- Návod by mohl být trochu víc podrobnější, vzadu jsou dva výputě, nic se o nich v návodu nepíše, kdy se doporučuje pustit odvlhčování, atd. Všechno si musí zákazník zjistit sám.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Pokud máte nějaké nejasnosti či otázky ke spotřebiči, neváhejte nás kontaktovat na emailu:[email protected]. S pozdravem Sencor.
- špičkový výkon!!!
- konečně kvalitní klimatizace
- tichá
- úsporná
- problém se spárováním wifi
velmi výkonná klimatizace
- hlučnost mohla být menší
Nechtěli jsme řešit nástěnnou klimatizaci v bytě. Proto jsme si vybrali mobilní klimatizaci. Máme pouze odzkoušeno a musím říct, že chladí super.
cena poměr výkon byla skvělá
design v černé je elegantní, s klimatizací se pohybuje jednoduše, ovládání je vpořádku nic složitého,
výběr bez topení byl záměr a vifi nebyla priorita, místnost 22m2 vychladí rychle, napojení ovorem přes zeď na balkon zupr
hlučnost je přijatelná, na nižší výkon úplně vpohodě
zpracování mile překvapilo
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
funguje dobře mohu jen doporučit .
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »