Nejnovější recenze ze sekce Mobilní klimatizace
Sencor SAC MT9078CH Wi-Fi AllSeasons
Přidáno: 23. července 2023
(naposledy upraveno 23. července 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Párování klimatizace s Wi-Fi přímo tragická podle návodu to nejde, po hodině trápení se nějakým zázrakem připojilo.
- Skvělý poměr cena výkon
- Vykonna, lehka, kompaktni.
...
- Chladí, jak má.
- Žádnou nevidím.
- Snad jen, že cena odpovídá pěknému designu.
Klimatizace je i na nejnižší stupeň tj. 1. dost hlučná. Při normálním provozu ve dne to nevadí má i míň než uvádí výrobce (64 Db), ale v noci v režimu spánku je taky dost hlučná. Zatím se mi nepodařilo spárovat MT s klimatizací. Mám Android 9. Také má malý display na DO. Nejsou skoro vidět ikony a taky návod k použití má velmi malé písmena.
Ayrton AYM-10P
Přidáno: 22. července 2023
(naposledy upraveno 22. července 2023)
- Rýchle ochladí miestnosť
- Pomer cena/výkon
- Produkt má funkciu wifi, ale návod sa nezmieňuje ako ju použiť alebo na čo slúži
- Absencia nočného režimu
Klimatizácia funguje skvele aj na najnižšom výkone a silnejší výkon sme zatiaľ prakticky nepoužili. Miesto silnejšieho výkonu mohla radšej obsahovať nočný režim.
Návod bol jasný s obrázkami, ale chýbalo vysvetlenie funkcie wifi.
Klimatizácia je celkom ťažká, určite si zoberte niekoho na pomoc pri odvoze domov. A aj celkom hlučná. Ale podľa recenzií je to rovnaké ako aj pri podobných produktov.
Po prečítaní recenzií k iným podobným produktom som bol skeptický, ale zatiaľ po používaní som príjemne prekvapený.
s
- Dobrá spotřeba
- Ovládání přes WiFi
- Příslušenství v ceně
- Záruka 3 roky
- Hlučnost
- Není hezká třeba v porovnání s Electrolux
Fungující a dobře ovladatelný produkt
- Malý, ale velmi šikovný :-)
Ok
Je tam znát výkon chlazení 80 m2 do 30 min ochladí nakolik nastavím , ale okenní sada je na prd a podmínky odfuku tepla nesplnitelné .
- Spokojenost, v těchto vedrech stačí chladit, jednoduchá obsluha, Wi-Fi ovládání na na dálku. Za rozumné peníze.
- Trochu hlučnějši proudění vzduchu ventilátoru na noční režim
Po pravdě jsem čekala něco víc.ale jinak dobrý.
- rychle vychladí pokoj 20 m čtverečních.
jsem spokojena
- Dost slušně chladí, příjemně zvládne i 3 místnosti
- při spuštění funkce SLEEP není žádná změna
- je opravdu hodně hlučná
- nejde připojit na mobilní aplikaci
- suchý zip se odlepuje od okna
- i když je větrák na LOW tak fouká dost silně a hlučně
Základní funkce chlazení funguje perfektně, nevýhody se dají nějak zkousnout.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že Vám hlučnost naší klimatizace nevyhovuje. Chladící látka je stlačována v kompresoru a tím i zahřívána. Pod vysokým tlakem jsou látky vedeny do výměníku, což je provázeno hlukem. Nižší hlučnosti, lze dosáhnout jedině klimatizací Split, která ale není mobilní a její pořizovací náklady se pohybují v jiné cenové relaci. Pokud máte problém s párováním mobilní klimatizace, kontaktujte nás na email: [email protected] zašleme Vám videonávod. S pozdravem Sencor.
- Moc hlučný
Vse vypadá, že funguje jako v popisu jen jsem zvědavý na výkon topení zda bude v zimě fungovat s koeficientem 2,8 jak je zhruba psáno. To se zjistí a změří v topné sezóně.
Sencor SAC MT9013C
Přidáno: 19. července 2023
(naposledy upraveno 19. července 2023)
Zakoupeno v Pilulka.cz
- Chladí dobře.
- Vysoká hlučnost způsobená rezonanci skříně klimatizace.
- Krátká hadice.
Krátká. Hadice. Klimatizace chladí dobře. Ale nedostane se do střešního okna. Musel jsem přikoupit delší rukáv. Ovládání. Nedrží zavírání na baterky. Musel jsem ho přilepit. A je moc hlučná. Nedá se stlumit tak. A vy jenom temperová vzduch v místnosti a nebyla. Moc slyšet.
- Zatím funguje dle očekávání. Vetilátor je slyšet, ale digestoř je horší a v noci to nepouštíme. Mohla být delší hadice a z mého pohledu je strašně tlustá a obtížněji se s ní manipuluje.
- Běžnou místnost to zchladí o několik stupňů během pár hodin. Ještě musíme vychytat časy, aby se vychladili i zdi.
Absence jákékoliv rady ohledně instalace rukávu na okno.
Do normálního okna jsme použili rámeček do posuvného okna- výroba přípravku, který přidržuje předokenní roleta.
Funguje na jedničku a nemusíme se crcat s rukávem.
Noaton AC 5108
Přidáno: 19. července 2023
(naposledy upraveno 19. července 2023)
- Really good cooling capabilities
- Compact size
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »