Nejnovější recenze ze sekce Mobilní klimatizace
- V nechutně parných létech při současných výkyvech počasí pomůže v betonových městech přežít vedro a vyspat se.
- Nějaké to příslušenství pro instalaci hadice odpadního teplého a vlhkého vzduchu.
- Chybí univerzální izolace do okna pro mobilní klimatizace se zipem, připevněná samolepícím páskem suchého zipu na okno.
Ještě jsem nezkoušel ovládání na dálku a časování chlazení / odvlhčování.
- chladí jak má
- Slabý výkon
- Vysoká hlučnost
- Bez úpravy neefektivní
- Nízko umístěný výtok kondezátu
Jedná se odfláklou klimatizaci, kterou nelze doporučit. Její výkon je slabý a zcela určitě neodpovídá ani papírovým hodnotám. Bez úpravy, kdy přivedete k vstupu vzduchu ohřívače vnější vzduch, funguje stejně mizerně jako tento typ klimatizací, tj. odsává z místnosti ochlazený vzduch a místnost tak saje vzduch z okolí, který je obvykle velmi horký. Po úpravě (polystyrenový náhubek na vstup vzduchu a pružná hadice do okna) se naplno projeví její neefektivita. V momentě kdy musí pracovat se vzduchem o teplotě 30-35 stupňů, je její chladící faktor sotva 2, tj. za 750W elektrické spotřeby, dostanete cca 1500W chladivého výkonu. To v reálu stačí na místnost 12m2, už při 16m2 byla ráda, když udržela teplotu 5 stupňů pod venkovní a je tak jasné, že u reklamovaných 25m2 by si ani neškrtla.
Lacinost stroje kouká z každého aspektu, mřížka výfuku se nastavuje velmi špatně, výtok kondenzátu je prakticky na zemi a je tak nutné stroj umísti na nějakou židli či stoličku, aby jej bylo možné vyprázdnit. Ventilátor chladicího okruhu je velmi hlučný a jeho regulace v podstatě není. Stejně tak není regulace chladivého výkonu.
Prostě nedoporučuji. Vráceno.
- Nemá režim - AUTO
Topí super,vzhledově pěkná wi-fi aplikace super ale ukazuje bohužel jinou teplotu v místnosti než tam opravdu je.
- Přesně podle popisu.
- Dokáže ochladil o 15 °
- Dobrý poměr cena výkon
- Chladí i topí
- Pěkný vzhled
Chvilku mi trvalo, než jsem zjistil, jak funguje funkce topení (ano, samozřejmě, když selže všechno, je potřeba použít návod... Přední mřížku, odkud fouká chladný vzduch při klimatizování, je nutné sejmout a sem dát držák hadice.)
Pěkný vzhled, kompaktní rozměry.
Klimatizace dobře chladí. V zimě bude snad i dobře hřát. Problém byl s textilním polepem do okna. Vyřešil jsem to pomocí plexiskla, které bylo nasazeno do okna .Byl v něm vyříznut výduch klimatizace. V létě je okno otevřeno, na zimu zavírám. Plexisklo
zavření nevadí, je nasazeno celoročně.
Podle referencí má být vysoce ekonomické,co se týče spotřeby-uvidíme!
Vhodná nynější cena, poměr vykon
Super funguje na 1
Super a funguje
- Splní účel, ochladí prostor, přenosná, snadná manipulace
Výhodou jsou kolečka pro snadný přesun, vychladila podkrovní ložnici před spaním při velkých vedrech
- Koupil jsem v akci za 4000. Za tu cenu se vyplatí.
Za mě super.
- nižší pořizovací cena mobilních klim obecně
- "výfuk" horkého vzduchu roztápí hodně i flexitrubku což dost topí i do interiéru
- ventilátor jede neustále
- klima vytváří hodně velký podtlak, takže si zákonitě do místnosti tahá teplý vzduch z okolí
Negativa platí obecně asi u všech mobilních klimatizací. Za mě už bych podobný produkt asi nekoupil. Nechal jsem se zlákat mnohem nižší pořizovací cenou.
- Směr proudění vyfukovaného studeného vzduchu lze jen omezeně regulovat a jde jen v různých úhlech nahoru. Směrem alespoň 10stupňů dolů to namířit nejde.
Běží nepřetržitě víc než týden, nic z ní neteče, chladí na jednom konci a smaží lidem kotníky v chodbě na druhém konci. :-) I v těch vedrech minulého týdne udržuje teplotu v serverovně na pro stroje i lidi snesitelných 22-ti stupních. Oproti staré klimatizaci je o hodně tišší. I v kanceláři by se vedle ní dalo vydržet a i telefonovat.
Je hlučná.
- Umí vše co je popsáno v návodu a to bez problémů
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »