Nejnovější recenze ze sekce Mobilní klimatizace
- skvělý poměr výkon / cena
- vychladí i poměrně velkou místnost (27 m2) na 23 C i teď v těch vedrech
- ovládání přes aplikaci v mobilu a to odkud koliv
- do mobilu informuje o nastaveném režimu a teplotě v místnosti
- jednoduchá instalace i spuštění
- asi nic
Jsem s touhle klimou velmi spokjený, funguje jak má a v pohodě mi ochlazuje kancelář s vysokým stropem. Navíc si díky apce mohu klimu zapnout a nastavit, než do kanceláře dojedu. Součástí balení je i rokáv do okna, který zamezí nasán´vání vyfukovaného teplého vzduchu zpět do místnosti.
- Kvalitní mobilní klimatizace, nechtěl jsem řešit průchody v dřevostavbě, proto jse se rozhodl pro mobilní jednotku. Plně vyhovuje
- Chladí dostatečně místnost cca 40m2, je relativně tichá
- Balení obsahuje kompletní sadu adaptérů pro vývod vzduchu, lze velmi dobře umístit pod předokenní rolety, vývod vzduchu tak příliš nepřekáží
- Spotřeba se pohybuje pod úrovní 1kW ( měřeno kontinuálně)
- Vzdálená správa, wifi připojení
Klimatizaci doporučuji. Patří mezi dražší výrobky na trhu, ale spolehlivě uchladí poměrně velkou místnost, je poměrně tichá, lze využít celoročně - jako ventilátor, odvhlčovač a též k přitápění. Protože je dům dobře izolovaný, bude se používat spíše opravdu v nejteplejším období. Možnost topení byla jedním z faktorů, proč jsem se přiklonil k této verzi. Porucha a výpadek domovního tepelného čerpadla s problematickým řešením opravy mě vedla k řešení "zajištění rezervy"..
skvělý produkt
- výkon
- vypouštění kondenzované vody spodní výpustí
- výkonná klimatizace v nižší cenové kategorii, spokojenost
- Chladí pěkně
- Tak jako každá mobilní klimatizace hlučná
- Velmi hlučné
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že Vám hlučnost naší klimatizace nevyhovuje. Ze zpětných vazeb zákazníků máme naopak informace, že hlučnost našich modelů klimatizací je v porovnání s konkurenčními spotřebiči velmi příjemná. Klimatizace má při nejvyšším stupni chlazení 60dB,což lze přirovnat ke konverzaci dvou lidí. Chladící látka je stlačována v kompresoru a tím i zahřívána. Pod vysokým tlakem jsou látky vedeny do výměníku, což je provázeno jistým hlukem. S pozdravem Sencor.
- Fouká studený vzduch
Posílat formulář na doporučení výrobků po dvou dnech je naprostý nesmysl. Tyto formuláře na zboží by měli chodit až za měsíc či dva.
Silvercrest SMK 7000 B2
Přidáno: 28. června 2024
(naposledy upraveno 28. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Hodně hlučný
- je dobrý
Naprostá spokojenost.
- v cenové relaci cca 6.000,-Kč nejlepší produkt na trhu
- výkon
- wifi
- vzhled
Zatím po několika dnech používání spokojenost, na plný chod je tedy hlučnější ale to se dá očekávat vzhledem k síle foukání. Oproti pŕechozí trotec 1020e, působí luxusnim dojmem a hlavně mohu ovladat mimo domov, takže zapnout pred příchodem.
Pracuje jak má. Nevýhodou je krátká hadice do okna.
Spokojenost
vše podle očekávání, hezký design
- jednoduché ovládání
- rychlá instalace
- trochu hlučnější
Gree GPC10AN-K5NNA1A MONA
Kryštof Mikyska
Přidáno: 27. června 2024
(naposledy upraveno 27. června 2024)
Zakoupeno v Vzdušín.cz
- chladí pěkně
- dobrý výkon
- supr cena za ten výkon
- kolečka na přesun
Je těžká, má 35kg. Ale s tím jsem počítal, je to na úkor ceny:). má ale kolečka, takže je to v pohodě.
- Opravdu to chladí
- Fakt hodně dobrý kolečka
- Chce to hodně vzduchu z venčí, aby to mohlo hodně vzduchu vydechnout ven, takže určitě neutěsňovat v pokoji.
- Na dně je vše ostré, stěhovat do schodů pouze za madla, jinak prsty fuč...
- Vrčí fakt hodně hlasitě
Poněkud příjemně překvapila tato velká škatula. Trochu chaoticky komunikuje s ovladačem, pokud nastavíte teplotu na ní a potom na ovladači. Vše se musí potvrzovat tlačítkem ON/OFF, což je trochu sranda, ale zvládá to. Vychladit prostor, jenž měl být téměř maximální (ale má šikmý strop), zvládla za půl hodiny. Pak jede ve střídavém režimu. Krásně vytěžuje FVE, uvedená spotřeba je pouze, když chladí a fouká ledový vzduch na maximum jinak to jde o stovky wattů dolů.
- Klimatizace funguje perfektně, doporučuji!
- Výborná účinnost A+ a tedy nízká spotřeba elektrické energie!
- Hlučnost je dle dokumentace trochu vyšší.
- Noční provoz nemá specielní program a i na nejmenší Low otáčky ventilátoru dost hlučný.
- Jako u všech jednodílných klimatizací je trochu problém s vyvedením teplého vzduchu mimo místnost.
Rozhodně klimatizaci doporučuji. V této cenové třídě určitě nejlepší.
- snadná obsluha
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »