Nejnovější recenze ze sekce Mobilní klimatizace
- WiFi
- Výkon
- Oproti ostatnim méně hlučná
- Větší rozměry a váha
Zatím jsou zkušenosti krátké, ale klimatizace funguje dostatečně i na nejnižší rychlost. Hlučnost odpovídá parametrům, prostě je to levnější model. Ale když se používá jen přes den, tak nevadí. Uvedení do provozu je velmi jednoduché a krátké. Tvarově i velikostně nepřekáží ani v menším pokoji. Za ty peníze dobrá volba.
- Za slušnou cenu slušný výkon.
- Trochu vyšší hlučnost.
Nemohl jsem z důvodu neúplné dodávky vyzkoušet!
Funguje přesně tak jak má, do bytu v letních vedrech ideální řešení. Hlučnost v přijatelných mezí. WIFI jako bonus.
Splňuje očekávání. Jsem spokojen.
- overeny vyrobek
Ještě nesprovozneno
skvělá do panelákového bytu
S klimatizací jsme spokojeni,při vysokých venkovních teplotách je doma příjemně a ne už 29 st!Jsme rádi, že jsme jí koupili.
Slabý výkon jen do 25 m2 jinak funguje dobře.
Produkt jsem bohuzel doted neobdrzela kvuli chybe dopravce DPD. Jelikoz jsem v den doruceni nemohla zasilku prevzit, zvolila jsem dovezeni na vydejni misto pobliz meho bytu. Dopravce mi to na webu ve sledovani zasilky potvrdil s tim, ze tam bude zasilka dorucena hned dalsi den po terminu puvodniho doruceni domu. O nekolik dni pozdeji, kdy se stale nic nedelo jsem volala dopravci, co se se zasilkou deje. Bylo mi receno, ze moje zasilka je nadrozmerna a nelze ji dovezt na vydejni misto. Pry si pro ni musim sama dojet do Unhoste, do depa DPD, jina moznost neni. Absolutne zadna sebereflexe nebo nabidnuti kompenzace. Pojedu kvuli tomu 60 km na vlastni naklady misto sve prace (depo je otevrene jen do 18 hodin). U objednavky nad 10 tisic korun, kdy jsem ani nemela moznost vybrat si sama dopravce, je to neprijatelne. Naprosto strasna zakaznicka zkusenost. Prosim zvazte moznost jineho dopravce nebo si vyreste potize s tim stavajicim. Dekuji.
Vse perfektni mistnost vychladi jedina vada je aerodynamicky hluk.
- zatím krátce používán-žádné problémy
- zatím běží dva dny a výborně
- zatím neznám
- Dostatečně silný
- Relativně tichý
- 3 úrovně chlazení
- Jednoduché ovládání jak manuálně, tak ovladačem
- Jednoduchá aplikace pro připojení klimatizace přes WiFi
Když jsem četl názory, že ta klimatizace je hlučná, tak za mě rozhodně patří k těm tišším (není o moc hlučnější než stojací ventilátor). Jasně, spát se u toho asi nedá, ale pořád těch 49 dB není úplně tolik při té nižší úrovni chlazení. Za mě jednoduchá silná mobilní klima (takže ideál když nechcete dělat stavební úpravy, protože nebydlíte ve svým nebo je to složitější např. kvůli vrtání do izolace). Jinak i přesto, že je uvedeno pro místnost až do 68 m2, vychladí místnost, ale chodba vás praští do tváře, takže opravdu to chcete dát tam, kde jste přes celý den, protože vychladí místnost, ne celý byt. Obecně jsem spokojen a můžu doporučit.
Klimatizace ne reaguje na dálkové ovládání
- kvalita za rozumnou cenu
- dostatečný výkon
- ověřená značka "sencor"
Za 3 hodiny se vychladila místnost o -2 stupně, takže za mě doporučuji, celková spokojenost s obsluhou - user friendly :) trochu hlučnější, ale přes den není na obtíž - v noci klimu stejně nepouštíme
Zatím pouze zkušební provoz.
V návodu není přesně vysvětlena montáž okenního rukávu, není patrná jeho délka s ohledem na velikost okna.
+ Chlazení, ventilátor, odvlhčování, topení. Ovládání ručně, dálkové, přes mobil.
Zatím používám velmi krátce na to, abych mohla hodnotit.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »